14 comments

  1. Brødet kan laves uden olie, men med vand istedet

    men sjovt at se sin opskrift så mange steder lige pludselig 😉

    • Skal kærner, nødder etc knuses, skæres i stykker og skal det være grove stykker eller knuses til mel?

    • Hej Nicholas

      tak for din kommentar.

      Valnødder og mandler knuses til mel, men der må gerne være lidt groft i.

      Resten af fyldet puttes i efter.

  2. Hejsa…

    I kunne nu godt lige have rettet opskriften til under Sådan Gør Du: med hensyn til at Valnødder og Mandler skal laves til mel først… For nu fik jeg lavet en portion uden at gøre det, da jeg ikke havde læst kommentarerne men kun opskriften, og den er fuldstændig mislykkedes – Hulk….

    mvh. Henrik

    • Hej Henrik

      Det er vi godt nok kede af at høre. Selvom det ikke hjælper dig nu, har vi dog tilføjet dette til opskriften.

      Øv øv…

      Dbh
      Isa, Sund-Figur.dk

  3. Godt brød med masser af struktur. Nødderne skal være hele, men man skal have en meget skarp brødkniv. Supertynde skiver med lidt ost eller smør, mums..Mvh. Gerda

  4. Hejs 🙂 har ikke “knust” nogen af indgredienserne – alt er rørt sammen og det smager fantastisk 🙂

  5. Jeg laver det uden at knuse nødderne til mel og det fungerer helt fint og smager rigtig godt. I øvrigt står der i Thomas Rodes bog Stenalderkost, hvor opskriften kommer fra, at man bare skal blande det hele sammen – ikke noget med mel 😉

    • Hej Michael.
      Tak for din kommentar og input :).
      Vi har dog ikke opskriften fra Thomas Rode, blot til info.
      Dbh Sund Figur.dk

    • Hej Sund Figur, okay jeg troede at den kom derfra, da det er præcis den samme – måske har Thomas fået den fra jer. Men hvor om alt er, så er det et godt brød 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *